تاثیر برچسب و دسته بندی بر روی سئو + آموزش عملی

تاثیر برچسب و دسته بندی بر روی سئو + آموزش عملی

farinush ch

توی این قسمت می خوام راجع به تاثیر برچسب ها و دسته بندی ها براتون صحبت کنم چون که خیلی ها به این موضوع اصلا اهمیت نمیدن و راجع بهش صحبت نمیکنن و به خاطر همین اصلا به این موضوع اونجور که باید پرداخته نشده، توجه داشته باشید که این موضوع خیلی از اهمیت بالایی برخوردار هستش، پس با من همراه باشید که متوجه ی منظور من بشین.

مثالی برای تاثیر برچسب و دسته بندی

تصورکنید که توی گوگل شما دارید جستجو میکنید و سرچ کردید مثل اگوشی های سامسونگ و منظور شما از باز کردن یه وب سایت این هست که انواع گوشی های سامسونگ و براتون بالا بیاره و هر چه که مربوط به گوشی سامسونگ می شه رو شما توی اون صفحه ی وب سایت ببینید.

این مورد تنها جایی امکان پذیره که شما دسته بندی های توی وب سایت تون فعال باشه در غیر این صورت اصلا همچین چیزی بالا نمیاد.

این طوری خرید برای کاربر هم خیلی راحت می شه و بازدید بهتر انجام می شه چون می تونه به راحتی تعداد گوشی های زیادی از اون دسته بندی که خودش مد نظرش هست رو پیدا کنه و اونا رو ببینه.

نکات سئوی دسته بندی

موضوعی که توی سئو کردن دسته بندی وجود داره اینه که بیایید مهم ترین کلمات کلیدی تون رو به مهم ترین دسته بندی ها تون لینک بدید که این استراتژی، البته قدیم به این صورت بود که میومدن مهم ترین کلمه ی کلیدی رو به صفحه ی اصلی وب سایت شون لینک می دادن که این روزا اصلا استراتژی درستی نیست و به کار نمیاد و اگه به این شیوه عمل کنید خیلی براتون بهتره.

مورد بعدی که توی سئو کردن دسته بندی ها می تونه خیلی بهتون کمک زیادی بکنه تولید محتوا برای دسته بندی ها هستش، شما زمانی که تو وب سایت تون تولید محتوا انجام می دید و دسته بندی رو انتخاب می کنید به صورت خود به خود برای دسته بندی ها تولید محتوا انجام می شه ولی خیلی بهتره که برای خود دسته بندی ها در حد ۱ الی ۲ تا پاراگراف تولید محتوا انجام بدید.

موضوع بعدی اینکه دسته بندی ها رو با برچسب ها اشتباه نگیرید که من براتون فرق بین این دو تا موضوع رو کاملا توضیح میدم که متوجه بشید وبه اشتباه نیفتید.

تفاوت بین برچسب و دسته بندی

مورد دیگه ای که وجود داره و خیلی ها ممکنه این اشتباه رو انجام بدن اینه که میان تعداد زیادی برچسب تولید می کنن که این کار خیلی اشتباهه و اینکه شما در حد ۲ الی ۳ تا یا حتی ۴ تا می تونید برچسب تولید کنید.

برچسب ها یعنی اون عبارت هایی که یه کم خاص تر هستن و وجه اشتراک شون با بقیه ی عبارت ها کمتره، برای مثال شما یه وبسایتی دارید در ارتباط با صنایع دستی و مثلا صنایع دستی یزد یا سفالی وغیره که همه ی اینها وجه اشتراکی دارند که میشن جزو دسته بندی شما

اما یه مورد دیگه داریم که مثلا صنایع دستی برای روز مادر که این عبارت یه کم خاص تر هست و این موضوع می شه برچسب شما پس اونایی که اشتراک کمتری دارند و خاص تر هستن میشن برچسب شما و اونایی که اشتراک بیشتری دارن میشن جزو دسته بندی های شما.

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

گفت و گو با پشتیبانی

×