مهم ترین نکات برای مبتدیان تولید محتوا، رد شدی؟ فدای سرت

مهم ترین نکات برای مبتدیان تولید محتوا، رد شدی؟ فدای سرت

farinush ch

 تا حالا شده وقتی یه محتوایی رو تولید می‌ کنید و با توجه به تقاضای کارفرما اون رو می‌ نویسید و همه ی چیز هایی که دوست‌ داشته تو متن شما وجود داشته باشه رو در محتوا بیارید و براش ارسال کنید.

بعد به شما بگه که محتوای تولیدی شما رو اصلا دوست نداشته و اون رو نپسندیده یا اینکه چیزی که کارفرما می‌ خواسته با اون‌ چیزی که شما نوشتید زمین تا آسمون فرق داشته و هیچ کدوم از نکاتی که بهش اشاره داشته توی متن ذکر نشده.

البته احتمال این وجود داره که شما به‌ غلط حتی درست متوجه ی خواسته‌ ی کارفرما نشدید و موضوع دیگه‌ ای رو براش ارسال کردید و تصور می‌ کردید که کارفرما به‌ دنبال همون موضوعیه که شما نگارش کردید!

اینم جزی از مهارت های اخلاقی تولید کننده های محتوا هست که باید یاد بگیرید و تمرین کنید تا بتونید پیشرفت خوبی داشته باشید.

واکنش مبتدیان تولید محتوا در برابر کارفرما

 اگه شما هم جز مبتدیان تولید محتوا هستید و خیلی وقت از شروع کار شما نگذشته واکنشی که نسبت به این‌ موضوع نشون می‌ دید خیلی ناراحت‌ کننده هست و قطعا دوست ندارید این اتفاق رو تجربه کنید.

البته که عکس‌ العملی که شما از خود تون ابتدای کار نشون می‌ دید کاملاً طبیعیه و هر کس دیگه‌ ای هم جای شما باشه همین‌ طوری واکنش از خودش نشون میده.

پس نگران نباشید چون دلخوری و ناراحتی شما از وضعیت به‌ وجود اومده به‌ خاطر تجربه کردن چنین حالتیه و به دلیل اینکه تا به‌ حال براتون اتفاق نیفتاده و تکرار نشده شاید حتی باهاش برخورد بدی داشته باشید.

حتی بخوایید کارفرما رو راضی کنید که مطالب نوشته شده‌ ی شما نه‌ تنها هیچ مشکلی نداره بلکه این شخص کارفرما هست که اشتباه می‌ کنه و مطلب شما رو به‌ درستی نخونده تا متوجه بشه چیزی که شما نوشتید دقیقاً همون چیزیه که کارفرما ازتون درخواست کرده بوده.

این قضیه خصوصا زمانی که شما وقت زیادی رو برای نوشتن محتوا صرف کرده باشید بیشتر خودش رو نشون میده چون شما با کلی ذوق و شوق و تحقیق کردن راجع‌ به موضوع درخواستی کارفرما مطالبی رو جمع‌ آوری کردید.

و بعد از خوندن اونها و رعایت نکات مهم به‌ صورت یه نوشته ی واحد و به شکل تولید محتوایی با مثلاً ۲ هزار کلمه برای کارفرما ارسالش کردید و چیزی نمی‌ گذره که کارفرما بهتون پیام میده و با ناراحتی به شما میگه که اصلا چیزی که نوشتید ربطی به موضوع اون نداشته و ازتون می‌ خواد تا دوباره و این‌ بار به شکلی جدی‌ تر و سریع‌ تر مطلب درخواستی ش رو بنویسید و تحویلش بدید.

 شاید با خود تون این‌ رو بگید که محتوایی که من نوشتم کاملاً خوب و خیلی مناسبه و کارفرما فقط می‌ خواد از کار من ایراد الکی بگیره یا دنبال بهانه‌ تراشی هست و موضوعی که شما نوشتید به‌ قدر کافی خوب و عالی هست و هیچ ایرادی بهش وارد نیست.

اما این حقیقت نداره و چیزی که درسته اینکه شما به دلیل علاقه‌ ای که به محتوایی که نوشتید دارید و صرف زمان زیاد برای نوشتنش و کلا نوع نگارشی که دارید فکر می‌ کنید نوشته هاتون بدون هیچ کم‌ و کاستی هستن و بی‌ بر و برگرد کارفرما باید مطالب شما رو بپذیره و هیچ اعتراضی هم بهش وارد نیست.

حالا چیکار کنم این مشکلات به وجود نیاد؟

واقع‌ بین باش:

 اول از همه اینکه سعی کنید راجع‌ به موضوعی که نوشتید یه کم واقع‌ بین باشید و بر گردید به عقب و نوشته تون رو از ابتدا مطالعه کنید و ببینید آیا واقعاً موضوعی که شما نوشتید همون چیزی بوده که مورد نظر کارفرما بوده یا نه؟

اینجوری خیلی راحت با موضوع کنار می‌ آیید و اشکال کار خود تون رو بهتر متوجه می‌ شید.

جبهه نگیرید:

 این مشکل نه تنها برای مبتدیان تولید محتوا ممکن است به وجود بیایید بلکه نویسندگانی که سالهاست در این زمینه فعالیت دارند هم ممکن است با این موضوع مواجه شوند.

مخصوصا نویسنده هایی که سفارش های تولید محتوا زیادی دارند و احساس میکنن اگر کارفرمایی رو از دست بدن اهمیتی نداره اما شما برای پیشرفت باید سعی خودتون رو کنید کارفرما رو راضی نگه دارید.

با خودتون فکر کنید و بگید همیشه کارفرما مقصر یا بهونه جو نیست و کمی خود تون رو بزارید جاش و بعد راحت‌ تر تصمیم بگیرید.

با جبهه گیری الکی فقط وقت تون رو هدر می‌دید و نمی‌ تونید روی ایرادات متن خود تون متمرکز بشید، نفس عمیق بکشید و دوباره با خوندن متن اشتباهات تون رو مشخص کنید و یه متن تازه بنویسید.

داشتن دقت زیاد:

 زمانی‌ که اشتباه خودتون رو پذیرفتید وقتش رسیده که دوباره به سراغ منابع معتبر برید و این‌ بار با دقت خیلی بیشتری جستجو کنید و دقیقاً همون چیز هایی رو که مورد درخواست کارفرما بودن رو تو متن بیارین.

داشتن دقت بالا تو هر کاری خیلی با اهمیت هست خصوصا تو کار تولید محتوا که اگه شما دقت کافی نداشته باشید بدون‌ شک متنی که می‌ نویسید نه‌ تنها خوب و مناسب از کار در نمیاد بلکه بعضی وقت‌ ها ممکنه نتیجه ی کار کاملاً افتضاح و بد از آب در بیاد.

ویرایش محتوا:

 اماااان از ویرایش محتوا !!! نگم براتون چقدررررر مهمه، اگه جز مبتدیان تولید محتوا و یا با تجربه ها هستید این موضوع رو جدی بگیرید!

ویرایش محتوا جز مواردی هست که توی دوره درآمد از تولید محتوا به شدت روش تاکید کردم و توی همه ی فصل ها بهش اشاره شده.

وقتی نوشته ی شما به پایان رسید فراموش نکنید که حتما اون رو ویرایش کنید، چون خیلی از نویسنده‌ ها به دلایلی مثل تنبلی کردن یا بی‌ حوصله بودن و یا فراموش کار بودن مقالاتی که می‌ نویسن رو ویرایش نمی‌ کنن و همین طوری اون رو برای کارفرما ارسال می‌ کنن که اشکالات زیادی داره.

مثل عدم رعایت دستور زبان و قواعد نگارشی فارسی یا اینکه اشتباهات تایپی زیادی تو نوشته‌ ها وجود داره که همه ی اینها باعث میشه تا یه متن از کیفیت لازم برخوردار نباشه.

مثلاً چنین متنی وقتی به دست کارفرما برسه صد در صد در همون ابتدای خوندن مقاله توسط کارفرما رد میشه و همه ی اون نوشته رو نمی‌ خونه و وقتی ببینه از ابتدا ایرادات زیادی داره به همون چند خط اول بسنده می‌ کنه.

برای همین در پایان هر نوشته حتما بر گردید و مقاله‌ ای که نوشتید رو مجدداً بخونید، فضا های خالی بین کلمات اضافی رو پر کنید، نقطه ‌گذاری ها، پاراگراف بندی ها، انتخاب فونت مناسب و همه ی اون قواعد و اصولی که باعث میشه تایه محتوا مورد قبول کارفرما واقع بشه رو درش رعایت کنید.

 مطمئن باشید که اگه همه ی این نکات رو توی تولید محتوا به کار ببندید محتوای شما رد نمیشه و مورد قبول همه قرار می‌ گیره و اگه یه روزی این اتفاق یعنی رد شدن محتوا براتون پیش بیاد خیلی منطقی و خوب باهاش برخورد می کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

گفت و گو با پشتیبانی

×