چطوری برای هر موضوعی ایده تولید محتوا پیدا کنم؟ ۳۰ ایده خفن

چطوری برای هر موضوعی ایده تولید محتوا پیدا کنم؟ ۳۰ ایده خفن

farinush ch

ایده تولید محتوا یکی از فاکتور های مهمی است که نویسنده باید به آن توجه کند تا بتواند که محتوایی با کیفیت را بنویسند.

زمانی که شما از سوی کارفرما موضوعی را برای نوشتن دریافت می کنید باید قادر باشید در رابطه با آن موضوع ایده پردازی کنید در غیر این صورت محتوایی معمولی خواهید نوشت نه حرفه ای !

دنیای امروزی به سرعت در حال حرکت به سمت سیستم های هوشمند و دیجیتال است و روز به روز بخش های مختلف زندگی ما اینترنتی می شود و بسیاری از کار های روزمره ما دیگر به صورت حضوری قادر به اجرا نیستند.

به همین دلیل است که ارزش وب سایت ها نیز سیر صعودی دارد  و دیگر کمتر کسب و کار اینترنتی وجود دارد که برای خود یک وب سایت نساخته باشد.

وب سایت ، پلتفرمی است که می توان از آن جهت فروش  تبلیغ ، ارائه خدمات و … استفاده کرد، برای اینکه وب سایت شما بالا بیاید و افراد بیشتری از آن بازدید کنند، باید که برای آن محتوا تولید کنید که محتوای متنی یکی از مهم ترین آنها است.

طبق الگوریتم هایی که گوگل دارد محتوایی که یونیک تر باشد و ایده پردازی در آن به خوبی پیاده شده باشد برتر است  و این امتیازی مثبت برای سایت به شمار می آید.

پس اگر که وب سایتی دارید هر چه زودتر باید که اقدام به تولید محتوای درست برای آن کنید.

همان طور که اشاره کردیم ایده پردازی از مهم ترین تخصص هایی است که نویسنده وب باید داشته باشد ! اما چگونه ؟ چگونه یک نویسنده ای که تازه کار خود را آغاز کرده است  می تواند که ایده های مختلف را در مطلب خود پیاده سازی کند ؟

در این بخش قصد داریم که ۳۰  مورد از روش های خفن که می تواند  ایده پردازی شما را تقویت کند را بیان کنیم.

چطوری برای هر موضوعی ایده تولید محتوا پیدا کنم؟

۱ ) مخاطب خود را بشناسید: اولین قدمی که بعد از دریافت سفارش تولید محتوا و قبل از اینکه نوشتن را شروع کنید باید در نظر بگیرید این است که برای چه کسی میخواهید بنویسید.

این کار به شما کمک میکند که از عنوان ها و کلمات مناسب با آن دسته استفاده  کنید.

۲ ) گسترش دهید: ابتدای کار فقط بنویسید توجه نکنید که جملات شما با هم میخوند یا خیر! فقط سعی کنید که هر چیزی که به ذهن شما در رابطه با موضوع میرسد را بنویسد، زمانی که دیگر هیچ نکته ای در رابطه با عنوان به ذهن شما نرسید حال از اول بخوانید و نکات مهمی که بهتر است در محتوا استفاده شود را گلچین کنید.

۳ ) ساده بنویسید : سخت نگیرید، خود را جای مخاطب بگذارید و از خود بپرسید که دوست دارید چه مواردی را در رابطه با عنوان بدانید و سپس همان موارد را به صورت روان توضیح دهید.

۴ ) به روز باشید : در رابطه با موضوع های ترند و به روز تحقیق کرده و سعی کنید از آنها در محتوای خود استفاده کنید زیرا مخاطب علاقه دارد که در رابطه با نکات جدید و روز دنیا اطلاعات کسب کند.

۵ )‌ بررسی سوالات متداول : به خصوص اگر که میخواهید محتوای محصول بتویسید در ابتدای کار حتما سوالات متداول افراد را از سایت های رقیب بررسی کنید و سعی کنید در حین نوشتن پاسخ این سوالات را نیز در مطلب خود بگنجانید.

۶ ) یک تقویم محتوایی داشته باشید : نوشتن تقویم محتوایی یک راهکار عالی برای این است که به ذهن شما را آماده برای نوشتن کند زیرا در این تقویم تمامی کلمات کلیدی اصلی و فرعی ، عنوان ها ، زیر عنوان ها ، تاریخ تحویل و … آمده است.

۷ ) بررسی سایت رقبا : توجه کنید قرار نیست کپی کنید و فقط می خواهید که ایده بگیرید، قبل از نوشتن سری به سایت رقبای خود بزنید و بررسی کنید که در رابطه با عنوان شما چه مطالبی ارائه کرده است و سعی کنید که مخاطب پسند تر از آن محتوا خود را بنویسید.

۸ )‌ ساختمان بندی کنید : در ذهن خود محتوا را به بخش های کوچکی تبدیل کنید و سعی کنید که حتی در حد یک جمله ام که شده در محتوا خود در رابطه با آن موضوع صحبت کنید.

۹ ) از ابزار های موجود در این زمینه کمک بگیرید : در زمینه تولید محتوا و پیدا کردن ایده مناسب،امروزه وب سایت ها و اپلیکیشن های مختلفی ایجاد شده است که به شما کمک میکنید ایده بگیرید که چه چیزی بنویسید.

۱۰ ) مطالعه کنید : برای اینکه قدرت خلاقیت و در نتیجه آن ایده پردازی خود را قوی کنید سعی کنید مطالعه داشته باشید حال چه مطلبی به صورت آنلاین باشد و چه یک کتاب.

۱۱ ) در رابطه با موضوع تحقیق کنید : صرف اینکه بخواهید از وب سایت های دیگر ایده بگیرید کار درستی نیست زیرا ممکن است که نویسنده آن سایت نیز اشتباه کرده باشد، پس قبل از اینکه مطلبی را در محتوا خود ذکر کنید در رابطه با صحت آن تحقیق کنید، این کار همچنین باعث میشود بیشتر با موضوع ارتباط برقرار کنید و بهتر بنویسید.

۱۲ ) هدف داشته باشید : مشخص کنید که برای چه و  برای چه کسی می نویسید! اگر قرار است که برای یک گیروه تحصیل کرده مطلبی ارائه کنید باید که به موضوعات مورد توجه آنها در مطلب خود رسیدگی کنید و اگر قرار است برای بچه های مدرسه ای محتوایی را تولید کنید بهتر است که به موضوعات مورد علاقه آنها اشاره کنید.

۱۳ ) همان لحظه بنوسید : زمانی که ایده ای در ذهن در رابطه با موضوعی دارید سعی کنید همان لحظه در رابطه با آن بنویسید زیرا در این صورت آن را فراموش نخواهید کرد و بهتر می توانید که آن را گسترش دهید. پس زمانی که ایده و فکری در ذهن دارید آن را یادداشت کنید.

۱۴ ) هر موقعی ننویس ! با اینکه این مورد فاکتوری نسبی است اما باز هم بهتر است که به آن توجه شود، در طول شبانه روز در ساعت های اولیه ذهن انسان بهتر کار می کند به همین دلیل خوب است در این زمان اقدام به نوشتن کنید تا مغز شما باز باشد و ایده های بهتری به آن برسد.

۱۵ ) معکوس فکر کنید ! : شاید کمی عجیب بیاید اما گاهی خوب است به جای اینکه فکر کنید چگونه می توانید به هدف خود برسید و مخاطب را جذب کنید به گونه ای فکر کنید که چگونه می توانید مخاطب را فراری دهید!

با اینطور فکر کردن شما می توانید مواردی که مخاطب را جذب نمی کند بشناسید و سعی کنید از آنها در محتوای خود استفاده نکنید، این تکنیک بسیاری خوبی برای بالا بردن ارتقای ایده یابی شما است و همچنین باعث بالا رفتن کیفیت محتوا شده و در نتیجه برای شما رزومه ی تولید محتوا قوی می سازد.

۱۶ ) دلی بنویسید ! :  فقط به درآمد از تولید محتوا فکر نکنید و کمی روی کار خود تمرکز کنید زیرا این گونه تمرکز بیشتری روی کار دارید و بهتر می توانید ایده یابی کنید.

و این را بدانید در صورتی که کیفیت محتوای شما بالا باشد، در آمد شما نیز بیشتر می شود زیرا خلاق بودن  و ایده پردازی درست یکی از راه هایی است که کیفیت محتوا را بیشتر می کند  پس اگر به فکر بالا بردن درآمد تولید محتوا سعی کنید این استعداد را در خود تقویت کنید.

۱۷ ) مقایسه کنید : به خصوص اگر نیاز است که محتوای محصول را بنویسید بهتر است در آن مقایسه کنید زیرا در این صورت مطالب بیشتری وجود دارد که می توانید بررسی کنید به عبارت دیگر مقایسه کردن یک ایده خوب برای کسانی است که مطلب کافی  در رابطه با محصولی را ندارند اما باید که به تعداد مناسب محتوا بنویسند.

۱۸ ) آموزش بینید : امروزه آموزش های مختلفی به صورت رایگان و یا با هزینه های کم در وب سایت های مختلف از جمله وب سایت آی سئو وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها ایده پردازی خود را تقویت کنید ، آی سئو وب سایتی است که شما با استفاده از آن کسب درآمد در خانه را می توانید تجربه کنید.

و علاوه بر اینکه می توانید آموزش های مختلف را از این وب سایت در رابطه با سئو و نویسندگی دریافت کنید می توانید کسب درآمد نیز کنید.

برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود که به وب سایت رسمی آی سئو مراجعه کنید.

۱۹ ) به کوچترین موضوع نیز توجه کنید : حتی از کنار کوچک ترین نکات نیز سر سری عبور نکنید و همه را در ذهن خود تحلیل کنید و سعی کنید در صورتی که نیاز مخاطب است آن را در محتوا بیاورید.

۲۰ ) نقشه ذهنی : سعی کنید برای خود یک نقشه راه داشته باشید، اما نیاز نیست آن را در برگه و یا سیستم خود بنویسید ، منظور از نقشه راه، نقشه ای ذهنی است که به داده های مغز شما سامان بدهد، به عبارتی باید که تمامی اطلاعاتی که در ذهن دارید را مرتب کنید تا از آنها استفاده حداکثری کنید.

۲۱ ) به اطراف خود توجه کنید : تک تک لحظاتی که در طول شبانه روز در حال انجام کاری هستید یک ایده برای شما به حساب می آید پس به خوبی از آنها بهره ببرید به عنوان مثال فرض کنید که قرار است در رابطه با فشن و مد یک محتوا آماده کنید اما ایده ندارید، کافی است کمی به اطراف خود و پوششی که خودتان  و اطرافیانتان دارند توجه کنید.

۲۲ ) کمک بگیرید :  برخی مواقع عدم وجود ایده مناسب برای شروع یک محتوا امری عادی است ، در صورتی که با تلاش حداکثری باز هم موفق نشدید، سعی کنید از کارفرما و یا یک متخصص در این زمینه کمک بگیرید ، کمک گرفتن نه تنها بد نیست بلکه باعث می شود که شما با تفکرات دیگران نیز درگیر باشید و سعی کنید با ایده های ذهنی خود مقایسه کنید.

۲۳ ) آزمون و خطا کنید : قرار نیست از روزی که نویسندگی را آغاز کردید ایده های خفن داشته باشید ، کمی به خود وقت دهید و تلاش خود را کنید و از تمامی محتوا هایی که تولید می کنید ایده بگیرید و تجربه کسب کنید.

۲۴ ) از شبکه های اجتماعی غافل نشوید : شبکه های اجتماعی پر از ایده هستند ، شما می توانید که هر عنوانی را در آنها سرچ کنید و تصاویر و ویدیو و یا متن های مرتبط با آن را مشاهده کنید، البته دقت کنید که نباید کپی کنید و فقط باید ایده بگیرید یعنی داده های کسب کرده را با تفکرات خود تلفیق کنید و سپس محتوای یونیک خود را تولید کنید.

۲۵ ) به کلید واژه ها توجه کنید :  زمانی که سئو کار لیستی از کلمات کلیدی اصلی و فرعی را در اختیار شما قرار می دهد ، به آنها توجه کنید زیرا ایده های بسیاری در آنها نهفته است.

۲۶ ) مصاحبه کنید : اگر دیگر واقعا نتواستید ایده را بیابید با قشر ها و افراد در مرتبه های مختلف مصاحبه کنید، این کار را می توانید از خانواده خود شروع کنید و حتی در خیابان ها نیز ادامه دهید.

۲۷ ) به موضوعات ویرال شده توجه کنید : در یک بازه زمانی ممکن است که موضوعی بین افراد در فضای مجازی ویرال شود پیشنهاد می شود به آنها نیز توجه کنید زیرا ایده های خوبی می توانید بگیرید.

۲۸ ) مجلات و روزنامه‌ها خبری غافل نشوید : شاید امروزه کمتر کسی باشد که سراغ مجله و روزنامه برود اما به شما پیشنهاد می شود که حتما از آنها استفاده کنید و مطالب آن را مطالعه کنید.

۲۹ ) فیدبک بگیرید : هر محتوایی که تولید می کنید به گونه ای نظرات مثبت و منفی آن را از مخاطبین دریافت کنید و روی آنها کار کنید زیرا در این صورت میفهمید که مخاطب به چه مطالبی علاقه دارد و به چه مطالبی علاقه نشان نمی دهد.

۳۰ ) آمار وبسایت را جدی بگیرید : اگر میخواهید محتوایی با عنوان شبیه به محتوای های دیگر تولید کنید، به آماز سایت خود در رابطه با محتوای قبلی توجه کنید و سعی کنید ایراد های خود را بیابید.

چطوری برای هر موضوعی ایده تولید محتوا پیدا کنم؟ دیگه فکر کنم جواب این سوالو میدونید:)

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

گفت و گو با پشتیبانی

×