بالا بردن بازدید سایت شاید درگیری ذهنی شما هم باشه اما نگران نباشید میتونم بگم چالش تمامی کسانی هست که یه سایت دارن و میخوان از سایت فروش داشته باشن.
حالا تصمیم گرفتم از زبون خود آقای گوگل براتون بگم تا دیگه خیالتون راحت باشه اگر این موارد رو انجام بدید قول میده بازدید سایتتون رو بالا ببره:) پس گوش کنید و باهام همراه باشید.

نکات اصلی و مهم برای بالا بردن بازدید سایت
بهینه سازی سایت توسط موتور های جستجو:
اولین روش اینکه برای موتور های جستجو وب سایت تون رو بهینه سازی کنید و روی پیدا کردن کلمات کلیدی تمرکز کنید که این محتوای بلاگ شما رو نشون میده.
انتخاب ۱ یا ۲ کلمه ی کلیدی برای هر صفحه از وب سایت تون کافیه، البته شما می تونید از ابزارهای سئو تو این زمینه کمک بگیرید.
تمرکز باید روی کلمات کلیدی باشه که حجم جستجوی اونها در ماه از ۱۰ هزار تا کمتر باشه و بعد از اینکه چند ماه از شروع کار گذشت می تونید از کلمات کلیدی که حجم بیشتری دارن استفاده کنید.
پی ریزی قدرتمند از کلمات کلیدی مرتبط نکته ی مهمی هست که نباید فراموش کنید، یادتون باشه که تا جایی که براتون امکان داره باید از ظرفیت ها و مزایای بلاگ تون تو فروشگاه اینترنتی تون استفاده کنید، چون که به صورت طبیعی خیلی اثر زیادی روی بازدید سایت می زاره.

شناخت سایت توسط موتور های جستجو:
یکی از راه هایی که باعث افزایش بازدید سایت میشه درخواست از موتور های جستجو برای ایندکس کردن وب سایت شما هست تا بتونید تو ورودی های مرتبط با سایت خود تون از گوگل رتبه بگیرید.
ساخت بک لینک:
همان طور که می دونید بک لینک ها بخش مهمی از سئو هستن که برای بالا تر رفتن رتبه ی سایت نقش خیلی مهمی رو به عهده دارن.
وقتی که یه سایت به سایت شما لینک میده به گوگل سیگنال هایی میده که ارزش سایت شما رو نشون میده و میگه که وب سایت تون با کلمات کلیدی لینک داده شده مرتبط هست.
همچنین بک لینک ها باعث میشن تا ترافیک زیادی به سمت سایت شما سرازیر بشه و کاربر ها با انتخاب اون لینک و کلیک بر روی اون وارد سایت شما بشن.
برای دریافت بک لینک نباید حتما پول پرداخت کنید و می تونید اون رو به صورت رایگان هم از منابع گوناگون بگیرید که این کار رو باید به صورت اصولی انجام بدید.

به روز رسانی محتوا
از روش های هک سئو که خیلی از افراد برای بالا بردن بازدید سایت ازش استفاده می کنن تازه سازی محتواس که توی اون محتوا هایی که تاریخ انقضا شون گذشته و قدیمی شدن باید از صفحات وب سایت پاک کرد و به جای اون مطالب جدید که محتوایی مرتبط دارن و قرار داد.
آسون ترین کار اینه که از کاربر ها بخوایید با نقد و نظرات خود شون تو بخش نظرات در مورد محصولات به تازه سازی محتوا کمک کنن که گوگل اینطوری نظرات کاربران رو به عنوان یه محتوای جدید و کار مستمر تشخیص میده.
در ضمن با این کار یعنی نشر دایمی بازخورد مخاطبها می تونید محتوای صفحات وب سایت را تازه نگه دارید.

ابزار جادویی ایمیل مارکتینگ:
با قرار دادن لینک تو پیام های ارسالی و استفاده از ایمیل مارکتینگ می تونید ترافیک بیشتری رو برای سایت تون بگیرید، مثلاً اینستاگرام تو قرار دادن لینک خیلی حساسیت نشون میده ولی ایمیل مارکتینگ به این شکل نیست و ابزار خیلی خوبی برای این کار هست.
قدرت شبکه های اجتماعی:
از مهم ترین کار های افزایش بازدید سایت بهره گیری از ظرفیت شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن های پیام رسانه، کافیه تا از قوانین این پلتفورم ها مطلع باشید تا به راحتی بتونید پست ها و لینک های سایت خود تون رو قرار بدید و بازدید رایگان بیشتری بگیرید.

نشر محتوا به صورت ویدئو:
بهترین نوع محتوا که میشه با کاربر ها تعامل و ارتباط برقرار کرد محتوای ویدئویی هست، برای همین بهتون پیشنهاد میدم تا بعضی از محتوا ها رو به صورت ویدئو بسازید و اونها رو توی پلتفرم های رایگان مثل آپارات، تماشا و یوتیوب قرار بدید تا رتبه ی بازدید تون بالا بره، اگه بتونید هفته ای یک بار یه ویدئو بسازید ترافیک سایت تون خیلی زود بالا می ره.
استفاده از پادکست:
پادکست ها کاربر های زیادی دارن و در حال حاضر هر روز شاهد این هستیم که پادکست های حرفه ای و عالی ساخته میشن و شنیدن اونها توسط مخاطبین باعث میشه تا نا خودآگاه بازدید سایت بالا بره.

نشر محتوای ویژه بر روی وب سایت:
نشر فایل های ارائه، راه اندازی بلاگ، برگزاری وبینار و دوره های رایگان تو سایت خیلی به شما کمک می کنه. اگه برنامه ریزی داشته باشید و بتونید محتوا تون رو به شکل ویژه و خاص نشر بدید بازدید کننده ها به سایت شما بر می گردن.
مراقب رقبا باشید:
تحلیل رقبا! این جمله رو به یاد بسپارید! خیلی مهمه که بدونید رقبای شما منبع اصلی ترافیک رو از کجا می گیرن و مخاطبین شون تو کدوم از کانال های بازاریابی قرار گرفتن.
مثلاً اگه شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک یا یوتیوب منبع ورودی ترافیک شون هستن باید شما هم به سراغ چنین بستر هایی برای تبلیغات برید.
محتوای سایت بر طبق کلمات کلیدی بهینه شود:
درسته که برای پیدا کردن کلمات کلیدی باید به سراغ کوتاه ترین ها بریم و روی اونها تمرکز کنیم، اما نباید از کلمات کلیدی طولانی هم غافل بشیم چون ورودی خوبی برای سایت شما هستن و به بازدید سایت کمک می کنن.
چون که این کلمات خاص هستن برای رتبه گرفتن و شانس بیشتری دارید و رقبا کمتر به سراغش میرن.
به صورت روزانه محصول یا محتوا روی سایت قرار بگیرد:
اگه بتونید به صورت روزانه و دائمی محتوای سایت را به روز کنید خیلی کار مفیدی برای بالا بردن رتبه ی سایت محسوب میشه، چون نه تنها برای سئوی سایت خوب هست، بلکه کاربران برای بازدید دوباره ی سایت مراجعه خواهند کرد و انگیزه ی بیشتری برای سر زدن به سایت تون پیدا می کنن.
پس خیلی هواستون باشه به کی و کجا سفارش تولید محتوا میدید.

لینکدین را به یاد بسپارید:
شاید شما به غلط تصور کنید که لینکدین شبکه ی اجتماعی مربوط به متخصصین هست و از اون فقط برای بازاریابی B2B استفاده میشه ولی اینطور نیست و در واقع لینکدین یکی از بهترین بستر های منتشر کردن محتوا و گرفتن ترافیک برای وب سایت ها به حساب میاد.
شما اگه محتوای جذابی رو منتشر کنید می تونید اون رو تو لینکدین قرار بدید و ترافیک بیشتری بگیرید.