ویژگی های اصلی کارشناس محتوای حرفه ای| از ابتدا تا تخصص

ویژگی های اصلی کارشناس محتوای حرفه ای| از ابتدا تا تخصص

نیلوفر سلطانی

 کارشناس محتوا به چه کسی گفته میشه و چه ویژگی‌ هایی باید داشته باشه؟

 اساساً باید چه کار هایی انجام بدیم تا به ما گفته بشه شما کارشناس محتوا هستید؟

 امروز تو این مطلب قراره بهتون آموزش بدم ویژگی‌ های کارشناس محتوا حرفه ای شامل چه مواردی میشه؟ پس من رو همراهی کنید.

 پیش‌ از اینکه راجع‌ به ویژگی‌ های کارشناس محتوا صحبت کنم باید بدونید که حرفه ی کارشناسی محتوا چی هست؟

 ببینید کارشناس‌ های محتوا به‌ طور معمول تو شرکت‌ های بزرگ مشغول به کار هستن، به این خاطر که تو این شرکت ها کاربر های زیادی وجود دارن و محتوای زیادی باید تولید بشه که برای همین فردی رو استخدام می‌ کنن تا به کار تولید کننده‌ های محتوا نظارت داشته باشه.

مثلا شرکت هایی هستند که روزانه تعداد زیادی سفارش تولید محتوا میگیرند و این حجم بالا نیازمند اشخاصی هست که بتونن محتواهای نویسنده ها رو بررسی کنن.

آموزش تولید محتوا

 یه کارشناس محتوای حرفه ای باید توی نوشتن محتوا خیلی مهارت داشته باشه و بدونه که مخاطبین چه نیاز هایی دارن.

در راستای تولید محتوا چارچوب‌ های درستی رو ایجاد کنه. همچنین نسبت‌ به قوانین و اصول سئو کاملاً تسلط داشته باشه و بتونه بر کار سئو کار ها نظارت کنه.

 کارشناس تولید محتوا باید تو انجام کارش حسابی وسواس و دقت زیادی به خرج بده و آماده‌ ی پذیرش نتیجه ی کار هاش باشه و در واقع مسئولیت‌ پذیر و وظیفه‌ شناس باشه و یکی از کار هاش اینه که بتونه به‌ خوبی مطلب رو به تولید کننده ی محتوا انتقال بده.

 کسی که مسئولیت تولید محتوا رو به‌ عهده داره باید خیلی دلسوزانه کارش رو انجام بده و به‌ عنوان یه راهنمای مهربون و دلسوز در کنار تولید کننده‌ های محتوا قرار بگیره و بهشون بگه چه کاری رو دقیقاً باید انجام بدن تا کار برای کارفرما رضایت‌ بخش و قابل‌ قبول باشه و هم اینکه برای کارشناسان تجربه ی خوبی تو کار باشه.

 نقش کارشناس محتوا مثل یه معلم با تجربه و کاردان هست که به شاگرد هاش نکات مهم رو گوشزد می‌ کنه تا نتیجه ی کار عالی از آب در بیاد.

 حالا وقتشه که با هم ویژگی‌ های اصلی کارشناس محتوای حرفه‌ ای را مرور کنیم:

اولین گام آموزش:

 شما برای شروع هر کاری نیاز به آموزش دیدن دارید و این مسئله فقط راجع‌ به تولید محتوا نیست و برای هر حرفه و شغلی لازمه.

البته آموزش باید به روش درست و اصولی باشه والا نتیجه‌ ی عکس میده. قبل‌ از هر چیز تحقیق کنید تا بدونید چه آموزشی بهتر و درسته که اون رو یاد بگیرید.

با آموزش دیدن شما خیلی سریع تو کار تون پیشرفت می‌ کنید و جایگاه می‌ گیرید. شخص آموزش‌ دیده کسی هست که نیازی به اتلاف وقت نداره و از تجربه‌ های دیگران تو مسیر درست و به‌ موقع استفاده می‌ کنه، لذا پیش‌ از هر کاری آموزش ببینید.

آموزش دیدن از طریق راه‌ های مختلفی امکان‌ پذیره! خصوصا تو این دوره زمونه که آموزش‌ های آنلاین خیلی به افراد کمک می‌ کنه و دیگه نیازی به حضور شما تو کلاس های مختلف نیست.

 یه روش دیگه اینکه از نوشته‌ های کسانی که تو این کار تجربه دارند استفاده کنید و اونها رو مطالعه کنید، به این روش الگو برداری از متد افراد حرفه‌ ای میگن که سریع‌ ترین نوع آموزش برای افراد مبتدی توی این زمینه هست.

اتفاقا من هم چون سال ها نویسنده و تولید کننده ی محتوا بودم و به ترتیب یک سال کارشناس محتوا و الان هم نزدیک به ۲۰۰ نویسنده با من همکاری میکنن، تونستم آموزشی طراحی کنم از تجربه ی این سال ها و به علاوه ی دغدغه ی تمام این نویسنده ها..

اسم آموزش رو گذاشتم درآمد از تولید محتوا چون بعد از دیدن آموزش بلافاصله درآمد شما شروع میشه و میتونید هر روز به پیشرفت خودتون کمک کنید.

اصول بازاریابی محتوا

اصول نگارشی:

 وقتی شما به دستور زبان فارسی و اصول نگارشی مسلط باشید و بتونید متون مختلف از زبان مرجع به زبان فارسی رو ترجمه کنید یعنی خیلی‌ خوب توی اینکار تسلط پیدا کردید.

بعضی وقت‌ ها شما به منابعی احتیاج دارید که فارسی نیستن، پس تسلط به یک یا چندین زبان دیگه برای کارشناس محتوای حرفه ای مزیت عالی به حساب می آد.

تکرار و تمرین:

 وقتی شما یه مهارتی رو یاد می‌ گیرید باید اون رو بار ها تکرار کنید و چند تا مطلب رو بنویسید اون هم با دستمزد خیلی پایین‌ تر از حد معمول چون شما به این تمرین و تکرار ها احتیاج دارید تا ملکه ی ذهن تون بشه.

بهره‌ مندی از اطلاعات و دانش مورد نیاز:

 یه کارشناس تولید محتوا یا متخصص تو این حوزه باید این قابلیت رو داشته باشه که بتونه هر موضوعی که برای نوشتن بهش ارائه میشه رو تو بهترین حالت و تأثیر گذار ترین مطلب که حالا ممکنه مقاله، صوت یا تصویر باشه تحویل بده.

برای همینه که از یه کارشناس تولید محتوای حرفه‌ ای توقع میره که تو حوزه ی کاری خودش دانش و اطلاعات زیادی داشته باشه و بتونه هر چیزی که تو ذهنش نقش بسته رو به رشته ی تحریر در بیاره و اون رو بنویسه.

کارشناس محتوای حرفه ای

حرفه‌ ای عمل کنید:

 وقتی شما آموزش ببینید و آموزه‌ ها تون رو تمرین کنید کم‌ کم به یه کارشناس حرفه‌ ای تبدیل میشید، اولش کمی سخته ولی زمان که بگذره حرفه‌ ای‌ تر میشید و کار و سریع‌ تر یاد می‌ گیرید.

مسئولیت‌ پذیر و منضبط:

 شما باید توی کار تون خیلی منضبط و مسئولیت‌ پذیر باشید و وجدان کاری بالایی داشته باشید، چرا که کارشناس تولید محتوا کارش رو به‌ صورت دور کاری انجام میده و کارفرمای شما حضور فیزیکی نداره و در کنار تون نیست که این نباید باعث بشه تا شما فکر کنید هر زمان که دوست داشتید می‌ تونید کار تون رو انجام بدید، پس هیچ‌ وقت نباید بد قولی کنید وگرنه باعث میشه تا مشتری‌ هاتون رو از دست بدید.

اهمیت اصول نگارشی در محتوا

با الگوریتم‌ های رتبه‌ بندی موتور های جستجو آشنا باشید:

 کارشناس تولید محتوا باید با الگوریتم‌ های گوگل آشنا باشه، بتونه کلمات کلیدی مناسب با مطالب رو پیدا کنه و اونها رو درست به کار بگیره، بهینه‌ سازی مطالب و رعایت اصول سئو باعث میشه تا محتوای تولیدی شما توسط موتور های جستجو ارزشمند شمرده بشه و کاربر های هدف رو اینجوری به وب‌ سایت شما وصل می‌ کنه.

 بنابراین بدون اینکه نیاز به صرف هزینه ی زیاد و تبلیغات گسترده داشته باشید و نیز با رعایت اصول سئو می‌ تونید کاربر ها و مخاطبین زیادی رو داشته باشید.

 تمامی مواردی که من تو این مطلب گفتم برای تبدیل شدن شما به یه کارشناس تولید محتوای حرفه‌ ای لازمه. پس همه ی این موارد رو رعایت کنید تا تو کار تولید محتوا موفق و حرفه‌ ای بشید.

سئوی محتوا

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

گفت و گو با پشتیبانی

×