۴ فاکتور فوق العاده مهم و اصلی سئو
فاکتور های اصلی سئو مواردی هستند که اگر به آنها توجه داشته باشید شک نکنید نتیجه خواهید دید، خیلی نمیخوام سرتون رو درد بیارم و همه ی فاکتور هارو بیان کنم، تصمیم گرفتم به ۴ تا از مهم ترین اونا بپردازم که وقتتونم گرفته نشه!
توی سئو چند تا فاکتور مهم و ساده وجود داره که کمتر شخصی به اونها پرداخته، در ادامه من می خوام این فاکتور ها رو براتون توضیح بدم چون می تونه خیلی تاثیر گذار باشه برای سئوی وب سایت تون، پس با من همراه باشید.
فاکتور اول : دیدگاه ها و کامنت ها
تا اونجا که راه داره و امکانش هست کاربر های وب سایت تون و مجبور کنید تا براتون کامنت یا دیدگاه بذارن.
به دو دلیل، دلیل اول اینکه کامنت و دیدگاه از نظر گوگل محتوا محسوب می شه و دلیل دوم اینکه دیدگاه از نظر گوگل یه آپدیت محسوب میشه و باعث به روز رسانی وب سایت تون میشه، مثلا اگه آموزش دارید پایین آموزشهاتون توی وبسایتتون قراربدید که اگه سوالی دارید برای ما دیدگاه بزارید.
دیدگاه هایی که کاربرا برای شما می ذارن و شما جواب شون رو می دید باعث می شه که هم برای سئوی وب سایت تون خوب باشه و هم وب سایت تون کاربر پسند باشه و باعث رضایت کاربرا بشه.
اما اگر دیدید که کسی کامنت نمیزاره غصه نخورید:) خودتون این کارو انجام بدید کی میفهمه؟:)
فاکتور دوم: داشتن صفحات درباره ی ما و تماس با ما
صفحاتی از وب سایت شما وجود دارن که داشتن اونها می تونه امتیاز خیلی خوبی واسه سئوی وب سایتتون باشه، صفحاتی مثل صفحه ی تماس با ما، درباره ی ما و نظرات مشتریان، داشتن این صفحات به گوگل می فهمونه که شما وب سایت خوبی هستید و معتبرید و دارید برای روز به روز بهتر شدن تلاش می کنید.
حالا موضوعی که وجود داره وشاید براتون سوال پیش اومده باشه اینکه گوگل اصلا از کجا متوجه می شه که شما این سه تا صفحه رو تو وب سایت تون ایجاد کردید.
یه راهکار وجود داره که شما بتونید به گوگل بفهمونید که من این سه تا صفحه رو تو وب سایتم دارم.
برای اینکه به گوگل بفهمونید این صفحات را تو وب سایت تون دارید باید لینک این صفحات را به این صورت Domain.com/contactus قراربدید مثلا چون شما می خوایید به گوگل بفهمونید که من این صفحات رو دارم و نباید این صفحات را با لینک فارسی رو حتما قرار بدید contact us و about قرار بدید.
سومین مورد از فاکتور های اصلی سئو : چگالی کلمات کلیدی
چگالی کلی کلمات کلیدی تو کل وب سایت شما هست. این موضوع یعنی چی؟ یعنی فرض کنید شما یک وبسایت دارید درباره ی فروش صنایع دستی.
اگه بخوایید توی کلمه ی صنایع دستی بیایید توی جایگاه اول گوگل و بخوایید صرفا براش یه محتوا تولید کرده باشید هیچ وقت این جایگاهی نمی گیره، چون رقابت فوق العاده بالا هست و شما به موفقیت نمی رسید.
راهکاری که وجود داره اینه که شما بیایید تو تمام محتوا هاتون ازکلمه ی صنایع دستی استفاده کنید، مثلا اگه دارید محتوایی درباره ی کوزه مینویسید حتما اشاره کنید که کوزه جزو صنایع دستی می باشد.
صنایع دستی رو توی همه ی محتوا هاتون ۱ الی ۲ بار استفاده کنید نه بیشتر! چون اگه استفاده ی بیش از حد از این کلمه داشته باشید سایت تون نه تنها جایگاهی نمی گیره بلکه حتی ممکنه جریمه بشید و امتیاز منفی برای وب سایت شما وجود داشته باشه.
همچنین خیلی مراقب باشید اگر به شرکتی سفارش تولید محتوا دادید خودتون هم تمامی این موارد رو چک کنید تا خیالتون از بابت محتواتون راحت باشه.
فاکتور چهارم: داشتن فهرست راحت و کاربر پسند
فهرست وب سایت شما هست که باید به صورتی تهیه شده باشه که برای کاربر خیلی راحت باشه.
اگه بخوام برای شما یه مثال بزنم وب سایت دیجی کالا هست که اومده سایتش رو طوری طراحی کرده که شما دنبال هر کالایی باشید به راحتی می تونید اون رو پیدا کنید و اصلا توی وب سایت گم نمی شید و گیج نمی شید.
اگه وب سایت تون به این صورت باشه فوق العاده کاربر پسند می شه و برای گوگل خیلی اهمیت داره ۲۰۰ تا فاکتوری که برای گوگل وجود داره خیلی هاشون به همین سادگی هستن و اصلا سخت نیستن، فقط نیازه که شما اونها رو بدونید و رعایت شون کنید.