پاسخ به سوالات پرتکرار سئو که شما ازم پرسیدید!

پاسخ به سوالات پرتکرار سئو که شما ازم پرسیدید!

farinush ch

پاسخ به سوالات پرتکرار سئو همیشه برای مخاطبین چالش بوده چون ممکنه سوالاتی که توی ذهن شما هست هیچ وقت بهش پاسخی داده نشه و این آموزش های اشتباه در نهایت منجر بشه به اعمال اشتباه برای سئو سایتتون.

حالا قصدم از نوشتن این پست چی بود؟ توی پست های قبلی سایت مواردی رو بهتون آموزش دادم که خودم تجربش کرده بودم و سوالاتی ازم توی دیدگاه ها پرسیده بودید، هرچند که تمامی سوالات شما توی نظرات پاسخ داده میشه اما فکر کردم شاید سوال بقیه ی دوستان هم باشه.

پس چقدر بهتر که بتونم سوالات همکاران شما و دوستانتون که به سئو و آموزش سئو علاقه دارند رو تو قالب یک پست به صورت کامل و حتی با ویدیو پاسخ بدم. پس خیلی خوشحال میشم باهام همراه باشید تا شاید سوالات شما هم بین این موارد باشه.

از من پرسیدید که من یه فروشگاه اینترنتی دارم که محصولاتم رو توی پنج تا وبلاگ مختلف قرار دادم تا بشه باهاش بک لینک درست کرد آیا کار من اشتباهه؟

پاسخ من به شما اینه که با این کار تون دارید توی ۵ تا وبلاگ مختلف محتوای کپی ایجاد می کنید، در نهایت اینکار می تونه براتون منجر به جریمه شدن وب سایت تون بشه، به جای این کار تمرکز کنید روی وبلاگ اصلی وب سایت تون چون ریسک این کار خیلی بالاس.

خب چرا الکی برای خودتون دردسر درست کنید و استرس داشته باشید وقتی میتونید به راحتی با تمرکز بر روی یک وبلاگ و با استفاده از سفارش تولید محتوای باکیفیت توی نتایج گوگل جایگاه های خوبی بگیرید؟:)

سوال دوم که یکی از سوالات پرتکرار سئو بود، پرسیدید که من یه وب سایت آموزشی داشتم با چند ماه کار کردن و سختی کشیدن بلاخره وب سایتم اومد صفحه ی اول اما یهو سایتم پرت شد تو صفحه ی ۸ تا ۱۰ گوگل. این اتفاق می تونه برای این باشه که رقبام برام بک لینک خریداری کردن؟

بهتون جواب میدم بله، درسته! این امکان وجود داره که رقبا تون براتون بک لینک خریده باشن اما من برداشتی که دارم و میگم اینه که وب سایت شما هک شده.

هکر ها توی اینجور مواقع میان توی وب سایت شما و صفحاتی ایجاد می کنن که به صفحه ها و سایت های دیگری لینک میدن برای اینکه بتونن اونها رو قوی کنن و اینجاست که سایت شما توسط گوگل جریمه میشه و پنالتی میشه.

سعی میکنم در پست های آینده یه آموزش براتون تهیه کنم برای هک سایت و امنیت وب سایت های شما چون میدونید که خیلی مهمه.

سوال سوم پرسیدید که خرید رپورتاژ توی سایت های با کیفیت هم بک لینک مضر هستن؟

ببینید خرید رپورتاژ توی این روز ها کم ریسک ترین حالت خرید بک لینک هستش و حالا شما می تونید از این راه اگه استاندارد هاش رو رعایت کنید جواب خوبی هم بگیرید. بهتون پیشنهاد می کنم حتما قبل از اینکه رپورتاژ بدین تحقیقات زیادی انجام بدید.

اما خرید بک لینک رو کلا از ذهنتون بیرون کنید، اتفاقا توی یکی از پست های قبلی کامل در رابطه با اینکه چرا خرید بک لینک مضرره صحبت کردم و بهتون ثابت کردم این کار غلطه:) اگر دوست داشتید برید بخونید.

سوال چهارم برای سایت های تازه تأسیس از چه زمانی می تونیم لینک سازی را شروع کنیم؟

این هم میتونه جز سوالات پرتکرار سئو باشه که ازم زیاد میپرسید و باید بگم توی سایت هایی که تازه تاسیس شدن و شما تازه آنها را طراحی کردید لینک سازی خارجی تو دو ماهه اول اصلا توصیه نمی شه بهتون و خرید رپورتاژ و موارد اینچنینی حداقل باید ۶ ماه ازش بگذره و بعد از آن برای رپورتاژ اقدام کنیم.

اما لینک سازی داخلی از همون اول باید انجام بشه و اگر آموزش های من رو دیده باشید همیشه تاکید دارم رو اینکه هیییییچ مقاله ای نباید توی وبسایت شما بدون لینک داخلی باشه. میدونید چرا؟ چرا چون گوگل اینجوری به بن بست میخوره و ناراحت میره بیرون از صفحتون. گناه داره دیگه 🙂

سوال پنجم جدیدا بعضی از افراد میگن استفاده از ایموجی در عنوان مقاله ها نرخ کلیک سایت رو افزایش میده. آیا این درسته؟

استفاده از ایموجی توی مقاله هاتون توی برخی از مواقع می تونه بهتون کمک کنه، ولی این موضوع خیلی به نوع کسب و کار شما مربوط میشه. اگه در رابطه با اینستاگرام و این جور موارد دارید کار می کنید و فعالیت انجام می دید استفاده از این مورد می تونه توی عنوان ها تون جذاب باشه، اما توی برخی از کسب و کار ها استفاده از ایموجی توی عنوان ها می تونه به اعتماد سازی برند شون خیلی ضرر بزنه.

مثلا شما تصور کنید سایتی دارید در رابطه با وکالت که همه بحث های جدی توی اون سایت انجام میشه بعد بیایید از ایموجی خنده استفاده کنید خب ضایع است دیگه 🙂

سوال ششم من یه وب سایتی دارم که روی یک کلمه رتبه ی اول رو داره اما روزی پنج تا کلیک هم ندارم، میتونید بهم بگید مشکل از کجاست و باید چه کار کنم

بله، برای این مشکل حتما باید وب سایت شما بررسی بشه و راهنمایی ای که من می تونم بهتون بکنم اینکه برید توی سرچ کنسول وب سایت تون و سی تی آر وب سایت تون و ببینید، اگه کمتر از ۳۰ درصده حتما باید یه فکری براش بکنید تا نرخ کلیک تون بالا بره.

برای این کار می تونید با تغییر دادن عنوان وب سایت تون کاربر ها را تشویق کنید به اینکه روی وب سایت شما کلیک کنن.

امیدوارم از این سبک پست ها خوشتون اومده باشه حالا شماهم سوالاتتتون رو اینجا بپرسید ازم تا هم توی کامنت ها هم توی پست آینده کامل توضیح بدم براتون.

مقالات مرتبط

دیدگاه

0 نظر تاکنون ارسال شده است
×

گفت و گو با پشتیبانی

×