موفق شدن در تولید محتوا اون هم به شکل کاملاً حرفه ای کار دشواری هست و ریزه کاری های زیادی داره که ملزم به رعایت همه شون هستید تا اینطوری هم به بهینه سازی وب سایت تون کمک کنید و هم نتیجه ی بهتری عاید تون بشه.
شاید برای خیلی از شما سوال باشه که وقتی وارد وب سایت های بزرگ و قدرتمند می شید و می بینید که اونها تا چقدر تو کار سئو حرفه ای عمل می کنند و یا اینکه به صورت روزانه حجم بالایی از کار تولید محتوا رو انجام میدن چطور امکان پذیر هست و اساساً برای کار هاشون چطوری برنامه ریزی می کنن که هم خیلی موفق هستن و هم به همه ی کار هاشون می رسن.
همچنین موفق شدن در تولید محتوا فقط این نیست که شما سفارش های تولید محتوای خودتون رو زیاد تر کنید بلکه باید رضایت رو در کارفرما ایجاد کنید و بتونید همه ی مشتری هارو برای خودتون نگه دارید.
علت این چرایی ها تو پشتکار، تمرین و تکرار، ایده پردازی های بزرگ و داشتن تمرکز زیاد تو انجام کار ها هستش که من تو ادامه براتون اونها رو توضیح می دم:
مواردی که باید برای موفق شدن در تولید محتوا رعایت کنید
تمرین و تکرار:
وقتی شما می خوایید مقاله ای رو شروع به نوشتن کنید مجموعه ای از جملات و کلمات مختلف بسته به نوع محتوایی که دارید براش مطلب می نویسید به ذهن تون می آد که باعث میشه یه مقاله یا متن تشکیل بشه.
حالا اگه شما همین طوری و بدون هیچ گونه تلاشی شروع به نوشتن کنید فقط می تونید یه متن ساده بنویسید که هیچ کشش و جذابیتی برای مخاطب ها نداره و نمیشه به شما گفت نویسنده ی موفقی هستید چون بدون کوچکترین تمرین و تکراری فقط سعی کردید یه مطلب رو بنویسید و داخل وب سایت تون بارگذاری کنید.
ولی اگه پیش از نوشتن موضوعی که می خوایید براش تولید محتوا کنید رو خیلی خوب بشناسید، دربارش تحقیق کنید و با آگاهی کامل دست به قلم بشید و چندین صفحه از موضوعات مختلف رو در روز بنویسید.
همچنین بعد اونها رو کنار هم بذارید و با همدیگه مقایسه شون کنید می بینید که نوشته های اولیه ی شما در روز های آغازین چقدر با نوشته های بعدی تون تو روز های آینده تفاوت داره و هر چی بگذره بیشتر متوجه ی این تفاوت ها می شید.
این نتیجه ی وقت زیاد گذاشتن و تمرین و تکرار تو نوشتنه که باعث میشه از شما یه نویسنده ی موفق و حرفه ای بسازه که تو چند ساعت قادر هست مطالب زیادی رو نه تنها برای وب سایت خودش بلکه برای سایت های مختلف بنویسه.
پس تا می تونید روزانه تکرار و تمرین کنید تا جایی که واژه ها به وقت نوشتن جلو تر از ذهن شما شروع به دویدن کنن.
تمرکز هنگام نوشتن:
حتما تا به حال برای شما هم پیش اومده که موقع نوشتن محتوا حواس تون کاملاً پرت بشه و تا ساعت ها نتونید روی نوشته هاتون متمرکز بشید.
این در حالیه که شما به عنوان یه نویسنده که توی فضای اینترنتی مشغول به کار هست باید از تمرکز کافی برخوردار باشه تا بتونه یه متن درست و حسابی که کیفیت خوبی هم داره بنویسه.
البته جمع کردن حواس واقعاً بعضی وقت ها کار دشواریه و نمیشه به آسونی انجامش داد.
برای اینکه بشه تمرکز کافی رو داشته باشید توصیه ی من به شما اینکه همه ی اون چیز هایی که باعث حواس پرتی شما میشه رو از نزدیک خود تون بردارید.
مثلاً اگه شلوغی اتاق کار مانع تمرکز تون میشه اول اتاق رو مرتب کنید و بعد برای نوشتن آماده بشید یا اینکه اگه ذهن تون درگیر مسأله ی مهمیه قطعاً نمی توتید تمرکز لازم رو داشته باشید.
سعی کنید از موضوع های کم شروع کنید و درباره شون بنویسید و بعد به سراغ اون مقاله ی اصلی برید تا مثل یه نویسنده ی حرفه ای آروم آروم مطالب خود تون رو بتونید پرورش و بزرگ کنید.
آمادگی قبل از نوشتن:
زمانی که قراره برای نوشتن بزارید نیاز به آمادگی هایی دارید که باید حتما اونها رو داشته باشید چون یه نوشته ی خوب زمانی ارزشمند هست که وقت کافی برای نوشتنش صرف شده باشه تا بشه ازش یه متن درست و حسابی در بیاد.
مثلاً شما برای نوشتن حتما باید آموزش درستی دیده باشید و بدون اون آمادگی لازم برای تولید محتوا رو نخواهید داشت، چون قطعا باید بین شما و کسی که فقط می تونه متن های کوتاه رو مثل یه پست تو صفحه ی شخصی ش بزاره تفاوت زیادی وجود داشته باشه.
علاوه بر این ذهن تون رو از هر چیزی که می تونه روی نوشتن شما تاثیر منفی بذاره خالی کنید تا فقط به مطالب و موضوعاتی که باید براش متن مناسبی رو بنویسید فکر کنید.
ایده پردازی:
وقتی شما به عنوان یه نویسنده برای سازمان یا یه شرکت بزرگ تولید محتوا انجام بدید به شما راجع به چیزهایی که باید بنویسید مفصلاً توضیح می دن ولی وقتی شما به یه نویسنده ی حرفه ای تولید محتوا تبدیل بشید دیگه نیازی به این کار نیست و ایده های جالبی به ذهن تون برای نوشتن موضوعات مختلف میاد.
در رابطه با ایده پردازی اصلا نگران نباشید چون همه ی این موارد مراحلی داره که شما اگر یاد بگیرید دیگه عادت میکنید من هم برای همین آموزشی تهیه کردم که همه مراحل رو از صفر تا درآمد از تولید محتوا رو آموزش دادم.
در واقع شما به یه ایده پرداز قوی و خلاق تبدیل می شید که هیچ کس و هیچ چیزی نمی تونه مانع پیشرفت تون بشه.
کافیه تا استعداد های درونی خود تون رو بارور کنید و به اون ها شاخ و برگ بدید تا ببینید چقدر می تونید با سرعت چشمگیری تو زمینه ی کاری خود تون حرفه ای و کارآمد بشید.
برای ایده پردازی می تونید از کتاب های گوناگون کمک بگیرید که مرتبط با مطالب شما هستن یا اینکه به وب سایت های رقبا سر بزنید و رزومه ی کاری شون رو مطالعه کنید و ببینید اونها از چه راهی تونستن در های موفقیت رو به روی خود شون باز کنن.
همه ی ایده های ناب خود تون رو روی کاغذ بیارید و به ترتیب از همه ی اونها تو جای درست و منطقی استفاده کنید.
تولید محتوا این روز ها ابزار خیلی قدرتمندی هست که خیلی از شرکت ها و وب سایت های بزرگ برای رساندن پیام خود به مخاطبین و برقراری ارتباطی مستمر با کاربر ها این روز ها ازش به شکل گسترده ای استفاده می کنن.
برای همینه که خیلی از کسب و کار های امروزی بسیار وابسته به تولید محتوای حرفه ای هستن و بدون اون خیلی از فرصت ها و مشتری هاشون رو از دست می دن تمام مواردی که من براتون بیان کردم لازمه ی رسیدن به موفق شدن در تولید محتوا هست.