تو این مبحث قراره براتون توضیح بدم که مسیر راهی کارشناس تولید محتوا که باید سپری می کنه چجوری و به چه شکله و اینکه و به چه کسی کارشناس محتوا گفته میشه.
در واقع کارشناس تولید محتوا کسی هست که در وهله ی اول یه نویسنده ی خوب باشه و بتونه توی موضوعات مختلف محتوا های زیادی رو تولید کنه.
این تولید محتوا می تونه هم به شکل متنی باشه و هم صوتی و تصویری، بسته به وب سایتی که داره یا شرکتی که براش کار می کنه و بعد اینکه توانایی جمع آوری اطلاعات رو داشته باشه.
بتونه طراحی گرافیک سایت رو انجام بده و مشاور خوبی برای کاربر ها و بازدید کننده های سایت باشه و به کسانی که به تولید محتوا نیاز دارن راهنمایی های لازم رو انجام بده.
از ابتدا مسیر راهی کارشناس تولید محتوا چیست؟
نویسنده ی خوب بودن:
اولین شرط لازم برای تبدیل شدن شما به یه کارشناس تولید محتوا برخورداری از فن نویسندگی قویه!
به عبارت دیگه اگه شما علاقه مند به کار کردن به عنوان یه کارشناس تولید محتوا هستید باید قبل از هر چیز بتونید نویسنده ی خوبی باشید و سال ها در این حوزه مشغول به کار بوده باشید و انقدر صاحب تجربه و سابقه ی درخشانی باشید که به راحتی بتونید به یه کارشناس تولید محتوا تبدیل بشید.
وقتی شما توانایی این رو داشته باشید که متون مختلف رو به زبانی ساده و گویا و قابل فهم برای مخاطب ها بنویسید خصوصا مهارت داشتن در زبان فارسی، صاحب یکی از ویژگی های کارشناس تولید محتوا شده اید.
رزومه ی کاری خوب:
برای اینکه بتونید یه رزومه ی کاری خوب داشته باشید باید مهارت های زیادی رو کسب کنید که همه شون مرتبط با تولید محتوای متنی یا صوتی و تصویری باشه و بشه جزو سوابق کاری تون.
البته امکان داره کارفرمایی که می خوایید براش کار کنید از شما توقعات دیگه ای داشته باشه و کاملاً سلیقه ای عمل کنه ولی در نهایت شما باید ابتدایی ترین ویژگی هایی رو که برای داشتن رزومه نیاز هست رو داشته باشید.
اینکه تو چه حوزه ای قراره مشغول به کار بشید همگی مجموعه ای از مهارت های پایه ی شما محسوب میشن مثل خلاق بودن در تولید محتوا، تسلط داشتن به اصول و قواعد سئو وب سایت و شبکه های اجتماعی، توانایی نویسندگی، آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوا و تند تایپ نویسی و غیره که مهارت تو هر کدوم از این موارد رزومه ی کاری خوبی رو برای شما به وجود میاره.
البته اگر دوره درآمد از تولید محتوا رو ببینید و با تیم آی سئو همکاری داشته باشید دیگه نگرانی از این رزومه ندارید چون یکی از مزیت هایی که این آموزش برای شما داره اینه که من بعد از یک ماه همکاری رزومه ی شما رو به صورت آماده ارسال میکنم تا بتونید برای شرکت های دیگه بفرستید.
کنجکاو بودن:
یه کارشناس تولید محتوا ذهن خیلی کنجکاوی داره ومدام دنبال پاسخ پرسش هایی هست که تو ذهنش ایجاد میشه. این کنجکاوی در مورد مسائل مختلف باعث میشه تا به بهتر شدن کارش کمک قابل توجهی کنه.
شما هم اگه دوست دارید یه کارشناس تولید محتوای موفق باشید باید حس کنجکاوی رو توی خود تون تقویت کنید و به دنبال یافته های جدید باشید و هرگز دست از کنجکاوی کردن بر ندارید.
این یک ویژگی مهم تو کارشناسی تولید محتوا به حساب می آد، پس ازش نترسید و نگران اینکه دیگران در مورد حس کنجکاوی و پرسشگری شما چه واکنشی از خود شون نشون می دن نباشید.
این یکی از خصلت های نویسنده و تولید کننده محتوا هست که باید براش ارزش قائل بشید.
آشتی با زبان فارسی:
کارشناس تولید محتوا باید با اصول نگارشی آشنایی کامل داشته باشه و به بهانه های مختلف از زیر بار یادگیری اون شونه خالی نکنه، این ویژگی خیلی مهمه و باید توانایی این رو داشته باشه که بتونه هر چیزی که تو ذهنش میاد رو روی کاغذ بیاره.
خیلی از نویسنده ها هستن که برای شونه خالی کردن از زیر بار مسئولیت میگن کار من تولید محتوای متنی نیست، به خاطر همین به نوشتن و آشتی با زبان فارسی هیچ احتیاجی ندارم و من محتوای صوتی و تصویری تولید می کنم.
ولی همه ی این اصوات و فیلم هایی که قراره به صورت محتوا در بیان هم به پیش زمینه هایی نیاز دارن که مهم ترینش همین یادگیری زبان فارسی هست، پس باید اون رو بیاموزید.
البته فراموش نکنید که همون طور که زبان فارسی خیلی منعطفه همون قدر هم ساختار و قالب بندی مشخصی داره و شما می تونید با خوندن متون اصیل فارسی ذهن خود تون رو با این ساختار درست جمله ها آشنا کنید و به صورت خودکار در تولید محتوا اونها رو به کار ببرید.
استفاده از تصاویر درست، کنایه ها و سخنان طنز آمیز رایج در زبان فارسی همگی به محتوای شما روح و جان می بخشد که نتیجه ی ماندگار شدن و جذابیت تو نوشته ی شما رو در پی داره.
افزایش خلاقیت:
تو روند مسیر راهی کارشناس تولید محتوا داشتن ویژگی خلاقیت باعث میشه تا شما وقتی دارید یه محصول رو از یک کمپانی یا برند معرفی می کنید فروش بیشتر و بهتری داشته باشه.
پس مستقیماً به سود دهی بیشتر یک شرکت یا برند منجر میشه، برای همین هم کارشناس تولید محتوا وقتی از ایده های خلاقانه توی معرفی هر چیزی استفاده بکنه به پیشرفت و موفقیت اون برند کمک قابل توجهی کرده.
پس خود تون رو جدی بگیرید و فکر نکنید که نقش کمرنگی دارید. اصلا اینطوری نیست و کارشناس تولید محتوا وظایف خیلی مهم و حیاتی داره که نقش اون تو بهبود و توسعه ی کسب و کار ها به خصوص تجارت های اینترنتی بسیار اثر گذار هست.
چون زمانی که سفارش های تولید محتوای شما از شرکت های مختلف باشه و روزانه مجبور باشید در رابطه با موضوعات متفاوتی بنویسید همین خلاقیت به دادتون میرسه:)
علاوه بر تمام این موارد یعنی نویسنده ی خوب بودن، رزومه ی کاری خوب داشتن، آشتی با زبان فارسی و افزایش خلاقیت که مهم ترین نکات در تبدیل شدن شما به کارشناس تولید محتوا و مسیری است که در اون قدم می ذارید داشتن اطلاعات زیاد عمومی و تخصصی تو حوزه ی تولید محتوا نقطه ی عطفی تو کار شما محسوب میشه تا قدرت نوشتاری تون رو تو هر موضوعی قوی کنید و خیلی جذاب و متفاوت تر از دیگران بنویسید.
یاد تون باشه که تو تک تک این موارد و نکاتی که گفتم جزئیات زیادی وجود داره که می تونید با دقیق شدن تو اونها به یکی از حرفه ای ترین ها تبدیل بشید.