شما به عنوان نویسنده ی محتوا وقتی شروع به نوشتن می کنید و یه موضوعی رو توضیح می دید باید به این مسئله هم فکر کرده باشید که اساساً علت نوشتن این مطلب چی بوده و شما قصد داشتید تا از بیان این مطالب به چه نتیجه ای برسید.
نوشتن نتیجه گیری در محتوا به این دلیل اهمیت بالایی داره که تصور کنید وقتی کاربر ها وارد وب سایت شما میشن و به طور مثال یکی از مقالات مورد نظر خودشون که داخل سایت شما قرار داره رو می خونن با خود شون میگن خوب حالا که چی؟!
منظور و مقصود توی نویسنده از نوشتن این مطلب چی بوده و می خواستی چه چیزی رو به من القا کنی یا اینکه من چه چیزی رو از خوندن این مقاله باید می فهمیدم؟
دلایل اهمیت نوشتن نتیجه گیری در محتوا
شما باید با توجه به این سوالات هدف خود تون رو از نوشتن موضوعات مختلف مشخص کنید و اگه شما بدون فکر کردن به نتیجه ی موضوع فقط برای از سر باز کردن کارفرما یا راضی نگه داشتن مخاطب ها دست به نوشتن بزنید و به نتیجه گیری درست از مطالب فکر نکنید قطعا موضوع خوبی از آب در نمیاد.
کاربر ها خیلی زود متوجه ی این رفتار شما میشن و باعث خروج کاربر از وبسایت شما میشه.
برای همین من قصد دارم تا در مبحث امروز براتون همه ی اون چیز هایی که به نوشتن نتیجه گیری در محتوا مربوط میشه رو شرح بدم.
نتیجه گیری فقط شامل عنوان های اصلی مقاله نمی شه و منظور از اون یه مجموعه از نکات کلیدی داخل متن و همه ی موارد مهم رو شامل میشه.
اگه دقت کرده باشید توی مباحث مختلف حتما به این مطلب بر خوردید که برای نتیجه گیری کردن از یک یا نهایتاً دو پاراگراف استفاده میشه نه بیشتر ولی بعضی وقت ها که موضوع از اهمیت زیادی برخوردار باشه ممکنه برای نوشتن نتیجه گیری محتوا پاراگراف های بیشتری اختصاص داده بشه.
به عبارت دیگه اگه بخش نتیجه گیری مطلب شما به خوبی نوشته بشه به مخاطب ها نشون می دید که به درک درستی از موضوع نوشته شده تون رسیدید و این باعث اطمینان بیشتر خواننده ها به شما میشه.
حالا من می خوام به شما بگم که یه نتیجه گیری خوب چطور باید نوشته بشه تا عالی به نظر برسه.
چگونه یک نتیجه گیری کاربر پسند بنویسم؟
هدف مشخص داشتن از محتوا:
قبلاً هم گفتم که نوشتن هر موضوعی یه هدفی رو دنبال می کنه و یک نویسنده وظیفه داره تا اهداف خودش رو از نوشتن هر مطلبی به طور دقیق و واضح برای مخاطب ها روشن کنه.
اینجوری دیگه کاربر ها سردرگم و گیج نمی شن و می دونن که هدف شما از این نگارش محتوا چی بوده و قصد داشتید تا چه چیزی رو به اونها منتقل کنید.
برای مثال تصور کنید که مخاطب های شما عده ای از جوانان هستن که برای تحصیل در خارج از کشور به دنبال یافتن بهترین گزینه ها هستن و با توجه به شرایطی که خود شون دارن می خوان ببینن واجد تحصیل تو کدوم از دانشگاه های خارجی میشن و اینکه چه اقدامات و کار هایی برای رسیدن به خواسته هاشون باید انجام بدن.
وقتی شما راجع به چنین موضوعاتی مطالب مختلفی رو در وب سایت خود تون قرار می دید باید در انتهای مقاله نتیجه گیری خوب و مفیدی رو به اونها ارائه بدید تا بتونن تصمیم درست و عاقلانه ای رو درباره ی زندگی و آینده ی شغلی و تحصیلی شون بگیرن.
پایان خوب داشتن محتوا:
وقتی یک نوشته به پایان می رسه باید لزوماً یک بخش به نام نتیجه گیری رو بهش اختصاص بدید تا نکات مهم داخل متن رو درش یادآور بشید.
بیان نکات کلیدی و شرح اهمیت بسیار اون تو آخر مقاله انقدر مهم و کاربردیه که خیلی وقت ها اگه خواننده ها کل متن شما رو هم که نخونن به راحتی متوجه ی اهمیت موضوع و جملات و عبارات مهم اون میشن.
برای همینه که انقدر تاکید دارم حتماً روی بخش نتیجه گیری کار کنید و سرسری ازش عبور نکنید. کلیه ی مطالبی که توی مقدمه ی متن بیان کردید و بعد در پاراگراف های بعدی اونها رو کاملاً توضیح دادید باید به شکل تیتر وار و به صورت کلی در نتیجه گیری مقاله تون بیارید.
دقت کنید که در این قسمت نتیجه گیری آنچه که شما راجع بهش تحقیق کردید و مطلب نوشتید باید به شکل قانع کننده ای بیان بشه و با توجه به اینکه مخاطب ها و بازدید کننده های شما اطلاعات کاملی الان درباره ی مقاله ی شما دارن.
بخش نتیجه گیری می تونه بازتاب اصلی مباحث تون باشه که به رشته ی تحریر در آوردید و به یه نوعی بیان نتیجه گیری تمام اون چیزی هست که شما از نوشتن مقاله تون در نظر داشتید.
اگه منجر به این قضیه بشه که کاربر ها و هر کس که به مطالعه ی مقاله ی شما می پردازه برداشت مثبت و خوبی از اون داشته باشه و بتونه به پاسخ سوالاتش برسه و مشکلاتش با خواندن این مطلب به کلی حل بشه این معنی رو میده که نتیجه گیری پایان خیلی خوبی برای محتوای شما داشته و آنچه که باید محقق می شده اتفاق افتاده.
در دوره ی درآمد از تولید محتوا فصلی آماده شده که کاملا در رابطه با نکات و موارد مهم در نوشتن نتیجه گیری در محتوا توضیح داده شده چون میتونم بگم تاثیر محتوای شما رو چندین برابر میکنه.
سوق دادن مشتری به سمت خرید محصول یا هم عقیدگی با شما:
نتیجه گیری در محتوا باید با زبانی شفاف و ساده برای کاربر ها بیان بشه و هیچ اغراقی درش وجود نداشته باشه، از طرفی اهداف خود تون رو مجدداً در قسمت نتیجه گیری ذکر کنید و حتی اون بخش از نوشته ها رو به صورت بولد و پر رنگ در بیارید تا بیشتر به چشم بیاد و بتونن بهتر توجه همه رو به خود شون جلب کنن.
مورد بعدی که وجود داره اینکه باید در نتیجه گیری اعلام کنید که نوشته های شما و مضمون شما چه تفاوت هایی با نوشته های قبلی داره و چه کار مهمی رو قصد داشتید انجام بدید.
چون اگه نوشته ی شما فقط تکرار مکررات باشه و در تایید و کپی برداری از رقبای دیگه هیچ ارزشی نداره خصوصا اگه شما قصد داشته باشید یه محصول رو به فروش برسونید باید توانایی و قابلیت این رو داشته باشید که از پس انتظارات مشتری ها به راحتی بر بیایید و توی قسمت کامنت ها و دیدگاه های مخاطبان به خوبی به پرسش های اونها جواب بدید تا متوجه ی نقاط ضعف و قوت خود تون بشید.
این درباره ی وب سایت هایی هست که به فروش محصولات مختلف می پردازن اما اگه شما صاحب سایتی هستید که فقط جنبه ی آگاهی دادن و اطلاع به کاربر ها رو داره باید بتونید اونها رو با خود هم رای و هم نظر کنید و این کار تو بخش نتیجه گیری تولید محتوا باید انجام بشه.
همچنین اگر سفارش تولید محتوا شما توسط شرکت ها و افراد مختلف دیگه ای صورت میگیره حتما به نویسنده ی مد نظر خود گوشزد کنید که نتیجه گیری رو جدی بگیرن!